Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

de lia maria in Fructe de mare, 11 Ian 2011 | 5266 vizualizari

 

Din ciclul : Nimic nu se arunca...totul se transforma !
Aseara, am pregatit la cina, mamaliguta cu branza, mi-a ramas putina si am pus-o in trei forme de minitarte. De la pranz, mi-a ramas mancare de mazare.
Azi le-am folosit in combinatie cu peste si a iesit ceva foarte, foarte bun !

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati creveti pane congelati
  • 8 linguri mancare de mazare
  • 3 minitarte de mamaliguta
  • 1 lamaie
  • 2 rosii mici
  •  frunze de patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta:

Crevetii ii prajim in ulei de palmier, la 180˚ timp de 3’ dupa care ii scosatem pe prosop absorbant.

Luam  farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4 bucati de creveti , taiem feliute de lamiesi le asezam peste crevete. Pentru décor, adaugam cate jumatate de rosioara si frunze de patrunjel.

Dam farfuria 3’ la incalzit in cuptorul cu microunde inainte de servire.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu furnici in copac