Creveti cu garnitura de cartofi si sos de smantana

de Dana Cristea - pusikmea in Fructe de mare, 4 Feb 2012 | 21541 vizualizari

COMENTARII (19)

Cris2711 1

04.02.2012, 20:21

sunt foarte buni,noi gatim des si ne plac

MotanLaOale 1

04.02.2012, 20:23

alldaycooking 1

04.02.2012, 20:24

ce bine arata!

Ina 1

04.02.2012, 20:24

poza a 4-a e...

Ana_Maria269 1

04.02.2012, 20:34

kukibella 1

04.02.2012, 20:34

Mitinita 1

04.02.2012, 21:13

daca ii incerci cu unt si usturoi precis o sa-ti placa,nu te da batuta

Bucataras Medi 1

04.02.2012, 21:15

bine arata.

deyutzky 1

04.02.2012, 21:22

arata supeerrrrrr

Lorra 1

04.02.2012, 22:05

mamaieelena 1

04.02.2012, 23:15

imi plac

RuxyRux 1

04.02.2012, 23:28

Wow!!! N-as fi crezut vreodata sa spun ca-i iubesc! Arata fantastic!

gaby_gabytza 1

05.02.2012, 07:04

Ce bine arata

Lau 1

05.02.2012, 11:58

imi plac fain arata

Catalinas 1

24.08.2012, 12:24

Crevetii de regula se gatesc maxim 5 minute. Dupa aceste 4-5 minute se intaresc. Si de regula, tot ce provine din apa nu se gateste mult.
De aia ti-au iesit tari,cred. Eu spre exemplu chiar ieri mi-am facut o mancare din creveti. I-am dezghetat intr-un bol cu apa rece, in primul rand. In timpul asta mi-am taiat morcov felii, ardei gras rosu in cubulete mai maricele (eu nu am rabdare la taiat) si i-am pus in tigaie cu putina apa si putin ulei ca sa se caleasca. Cand apa a inceput sa clocoteasca si uleiul sa sara, am inceput sa amestec. Am pus putina sare. Pe urma am pus Si niste bucati de brocoli. Am amestecat pana cand s-au gatit. Daca ramane apa in surplus, scurge-o in chiuveta. Mie asa mi-a ramas. Cand aceste legume sunt aproape gatite, poti pune si crevetii. Acoperim tigara (desigur, uitasem, tigara o poti acoperi si cat calesti legumele) si din cand in cand mai amestecam in ea, maxim 3 minute. Apoi adaugam usturoiul si mai amestecam pentru maxim 2 minute. inchidem focul. punem condimente dupa gust. (eu am uitat sa mai pun condimente si mi-a iesit surprinzator de gustoasa; in mod normal as fi pus piper, boia, oregano ca de-astea am prin bucatarie) Dupa eventualul condimentat, mai lasa capacul vreo 3-4 minute. Si apoi gata, poti servi.

ps: am ajuns aici fiindca eu caut ceva mai interesant de facut cu crevetii azi. Poate fac reteta asta a ta si-ti spun cum a iesit.

Catalinas 1

24.08.2012, 12:25

Am uitat sa mentionez ca e o reteta improvizata pe loc cu ce-am gasit prin casa, asa ca daca doresti, o poti imbunatati cu ce mai preferi tu prin mancare.

Dana Cristea - pusikmea 1

24.08.2012, 12:42

catalina, multumesc pentru sfat, cu siguranta cand voi mai face creveti o sa tin minte

Catalinas 1

24.08.2012, 12:57

Cu placere. Numai bine iti doresc! hug*

Dana Cristea - pusikmea 1

24.08.2012, 13:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paella cu creveti si mazare