Crenvusti umpluti

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2010 | 8036 vizualizari

 

by miha...super buni, eu nu manac de obicei crenvusti, dar pregatiti in felul asta nu ma puteam oprii :))

 

INGREDIENTE

  • 4 crenvusti
  • cateva feliute de cascaval
  • o felie pastrama de porc
  • smantana
  • branza topita la sul
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti umpluti:

crestam crenvustii pe mijloc, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar in crestatura punem putina smantana, branza topita, cascaval si pastrama.

dam la cuptor pt cca 10 min, pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la cuptor