Crenvusti imbracat in foietaj

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2014 | 9696 vizualizari

 

Unul din aperitivele cele mai simplu de facut si foarte apreciate .

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de crenvusti afumati
  • 1 aluat foietaj
  • mustar
  • 1 ou
  • putin ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti imbracat in foietaj:

- Incingem cuptorul la 180 grade.

- Aluatul se decongeleaza si se desface cu grija sa nu se rupa. Punem la marginea aluatului crenvustii aliniati si punem putin mustar pe lungime . Rulam cat sa imbrace crenvustii. 

- batem oul cu putin ulei de malsine si ungem la capatul ruladei sa putem lipi si apoi taiem cu un cutit. Repetam. Mie mi.au ieist doua rulade mari pe care le-am potyionat in segmente mici. Le asezam in tava cu hartie de copt sau de silicon si dam la cuptorul incins pana se rumenesc. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti imbracat in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

cristeena20 1

23.06.2014, 01:13

si eu am furat ideea de la cineva (vecina mea de la targ , bucatareasa)

tarasmariana 1

23.06.2014, 06:02

Bune bune!

Adele 1

23.06.2014, 18:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori de pui in aluat