Cremsnit cu biscuiti si banane

de laylalala in Prajituri, 12 Mar 2010 | 20395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr biscuiti simpli
  • 1 pachet crema CREMSNIT
  • 750 ml lapte rece
  • 1 plic zahar vanilat Bourbon
  • 2 banane, feliate
  • gem
  • Pentru sirop
  • 150 ml apa
  • 2 plicuri zahar vanilat Bourbon
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremsnit cu biscuiti si banane:

Se pun toate ingredienetle pentru sirop intr-o cratita mica si se aduc la puctul de fierbere apoi se pune siropul obtinut deoparte.
Se prepara crema cu laptele si zaharul vanilat comform instructiunilor de pe ambalaj.
Se aseaza un rand de biscuiti la baza unui vas tapetat cu folie.

Se insiropeaza biscuitii apoi se ung cu cateva linguri de gem.Se pune deasupra ½ din crema preparata.Se aseaza feliile de banane si se acopera cu restul de crema.Se unge deasupra cu cateva linguri de gem si se mai aseaza un strat de biscuiti.Se insiropeaza biscuitii apoi se da totul la rece cateva ore.Biscuitii ramasi se sfaramiteaza.Inainte de servire, se rastoarna prajitura pe o farfurie si se presara cu biscuitii sfaramati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit cu biscuiti si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti cu adaos de piscoturi