Intai si-ntai am copt foile. La foc mare (200-220 grade) aprox 30 min. Fiecare insa isi "cunoaste" cuptorul...nu pot garanta ca asta e timpul pentru toate tipurile de cuptor.
Apoi am mixat smantana cu 3 linguri zahar aproximativ 10 minute pana s-a legat bine si-am obtinut o frisca delicioasa.
Am separat albusurile de galbenusuri.
Albusurile le-am mixat spuma adaugand apoi doua linguri zahar iar galbenusurile le-am pus intr-un vas impreuna cu restul de zahar, amidonul si faina.
Am amestecat, dupa care am adaugat, putin cate putin, laptele.
Am pus pe foc si am amestecat mereu cu o lingura de lemn pana ce toata compozitia s-a ingrosat bine si a inceput a se dezlipi de peretii vasului.
Am luat de pe foc si am incorporat usor in crema fierbinte, albusurile mixate si untul.
Crema calduta am turnat-o peste una dintre foi si am intins-o uniform.
Cand s-a racit bine am intins deasupra ei frisca batuta.
Cealalta foaie am faramitat-o bine cu mana si am pus-o intr-un sat uniform pe toata prajitura.
Am pudrat totul cu zahar si am bagat la frigider pentru 2 ore.