Crema pasticcera

de micki in Dulciuri, 6 Oct 2009 | 10580 vizualizari

 

Este o crema usor de realizat,rafinata si fff gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri 150 gr de zahar 50 gr amidon 1/2 litru de lapte coaja de lamaie rasa vanilie(un plic sau o fiola) un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pasticcera:

Laptele se pune la foc,cand aproape sa dea un clocot se stinge focul si se adauga esenta de vanilie.
Intr-un vas se pune zaharul,galbenusurile,coaja de lamaie,amidonul si praful de sare , se amesteca ,apoi se toarna laptele cald si se amesteca bine dupa care se pune din nou la foc in oala in care ati incalzit laptele, se amesteca incontinuu pana da un clocot ....apoi se ia de pe foc,se lasa la racit,din cand in cand se mesteca sa nu faca "cocoloase"...
Cu aceasta crema se pot umple bigne,eclere, etc...
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pasticcera" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake