Crema pasticcera

de micki in Dulciuri, 6 Oct 2009 | 11268 vizualizari

 

Este o crema usor de realizat,rafinata si fff gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri 150 gr de zahar 50 gr amidon 1/2 litru de lapte coaja de lamaie rasa vanilie(un plic sau o fiola) un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pasticcera:

Laptele se pune la foc,cand aproape sa dea un clocot se stinge focul si se adauga esenta de vanilie.
Intr-un vas se pune zaharul,galbenusurile,coaja de lamaie,amidonul si praful de sare , se amesteca ,apoi se toarna laptele cald si se amesteca bine dupa care se pune din nou la foc in oala in care ati incalzit laptele, se amesteca incontinuu pana da un clocot ....apoi se ia de pe foc,se lasa la racit,din cand in cand se mesteca sa nu faca "cocoloase"...
Cu aceasta crema se pot umple bigne,eclere, etc...
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pasticcera" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]