Smochine coapte a la Anna Olson

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Noi 2011 | 6274 vizualizari

 

Ador smochinele cu coaja lor catifelata si senzatia de bine ce ti-o dau prin aportul de minerale.
M-am inspirat de la simpatica si delicata Anna Olson, desertul o reprezinta , delicios si elegant.

 

INGREDIENTE

  • 12 smochine
  • 200 ml iaurt gras de bivolita
  • miere
  • stafide
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smochine coapte a la Anna Olson:

  1. Smochinele se spala si se incresteaza la codita in patru Se se strang usor in partea rotunda , astfel se desfac frumos si poate fi pus in deschizatura cate o lingurita serioasa de iaurt gras.
  2. Se aseaza fiecare smochina in tava de muffinssi se da la cuptorul incalzit , la foc mediu 10 min .
  3. Se servesc reci stropite cu miere si presarate cu stafide .

TIPS-URI

1

In zile toride sunt racoroase servite de la frigider si presarate cu menta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Smochine coapte a la Anna Olson" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

rodica_m 1

21.11.2011, 19:53

ce bine arata!!!
si eu ma uit cand am timp la TV Paprika

Panacris 1

16.02.2014, 10:00

miki_a 1

29.08.2018, 04:59

Și mie îmi place foarte mult de Anna Olson (cred că în 2011 urmaream tutorialele ei pe Euforia Tv; îmi era foarte dragă, la fel și Laura Calder)! Rețeta asta e cât se poate de bună, rapidă și confortabilă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu iaurt