Punem zaharul tos la topit intr-o tava care poate fi folosita in cuptor.Puteti folosi o cratita sau s acaramelizati zaharul intr-un ibric si apoi sa il turnati in vasul in care facem desertul..deci caramelizam zaharul la foc mic cu grija sa nu se arda.Dupa ce s-a topit complet rotim usor tava pentru a se intinde zaharul si pe peretii vasului.Lasam deoparte.
Incalzim cuptorul la 150 de grade.Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusuri le mixam spuma cu zaharul pudra si amidonul.Adaugam zaharul vanilat si laptele caldut,treptat.Albusurile le batem spuma.Incorporam compozitia de albusuri si coaja de lamaie in cea de galbenusuri .Amestecam si turnam compozitia in vasul cu zahar caramel.Punem la cuptor pentru circa 45 de minute..dupa ce e gata se lasa la racit la temperatura camerei sa se raceasca apoi se pune la frigider pentru 2-3 ore.Se serveste rece.