Crema de zahar ars/crème brûlée

de Sylvia in Dulciuri, 8 Apr 2014 | 9676 vizualizari

COMENTARII (32)

Sylvia 1

08.04.2014, 17:08

ce ziceti de un desert ?

babi5 1

08.04.2014, 17:17

Buna tare si eu am facut Dumineca

Sylvia 1

08.04.2014, 17:19

trebuie sa vad cum sa micsorez pozele mele care sunt de 7 M la sub unul dar nu la 100 ko ca nu se vede bine

_Alina_ 1

08.04.2014, 17:23

Minunat desert, minunata introducere!

_Alina_ 1

08.04.2014, 17:26

Cu ce program modifici fotografiile, Photoshop sau Photoscape?

Sylvia 1

08.04.2014, 17:39

cu unul naspa , Microsoft 2010

_Alina_ 1

08.04.2014, 17:47

Iti recomand Photoscape, e usor de lucrat si e gratuit.

Sylvia 1

08.04.2014, 18:02

multumesc o sa incerc

Sylvia 1

08.04.2014, 18:04

despre aceasta crema am uitat sa va spun ca in Romania o intalnim mai peste tot in varianta de caramelizat zahar si turnat compozitia peste, este ceea ce in Franta se numeste "Creme renversée " crema intoarsa si este de fapt crema de zahar ars care circula in Romania

Sylvia 1

08.04.2014, 18:05

din aceasi serie ste si crema catalana care seamana cu mici diferente o sa va pun intr-o zi si reteta aceea

MotanLaOale 1

08.04.2014, 18:41

buna buna!

Corinuta 1

08.04.2014, 18:46

Bun desertul asta! Numai la ai mei nu le place asa ca fac rar si putin, numai ptr mine

deyutzky 1

08.04.2014, 18:46

ce mult imi place!

Anett 1

08.04.2014, 18:51

hmmm ce buuun!

anca_rm 1

08.04.2014, 18:56

foarte bunnnn, acuma am scos si eu din cuptor

Sylvia 1

08.04.2014, 19:17

Anca ai facut deja ?

Sylvia 1

08.04.2014, 19:18

Corina eu cred ca tu faci crema de zahar ars romaneasca care e cu oua intregis i lapte nu ? aia e alta poveste si textura si se digera altfel

Bunica 1

08.04.2014, 19:38

Ce bunatate ne-a adus Sylviaaaaa!

Rocsi 1

08.04.2014, 20:06

Eu am facut dar crema de zahar ars. Cu siguranta este foarte buna si asta

simonacallas 1

08.04.2014, 20:22

Minunata

Luckycake 1

08.04.2014, 21:36

Imi place

Alexandra Burz 1

08.04.2014, 22:39

Bya Ralu 1

09.04.2014, 05:28

ce perfect arata!ce as papa si eu

Satisfyyourcravings 1

09.04.2014, 10:59

Interesanta istorie si o minune de desert!

Pushaa 1

09.04.2014, 11:04

tare-mi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars la cupa