Crema de ricotta cu arahide

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2017 | 2682 vizualizari

 

Daca va plac lactatele, aceasta reteta trebuie sa o incercati neaparat. Este o crema fina care poate fi folosita pentru a umple rosii, ardei sau castraveti si se poate servi pe un platou cu aperitive.
 
Aceasta crema tartinabila este ideala pentru a fi servita la micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ricotta
  • 100 gr mascarpone
  • 1/2 ceapa sau 1 fir de ceapa verde
  • putin marar verde
  • sare
  • o mana de arahide (aprox 50gr)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ricotta cu arahide:

Arahidele le-am tocat cu ajutorul unui cutit.

Ceapa am dat-o pe razatoarea mica.

Ricotta impreuna cu mascarponele si sarea le-am amestecat bine, gustati sa vedeti daca mai trebuie pusa sare. Adaugam ceapa razuita, arahidele tocate grosier si mararul verde tocat.

Omogenizam bine si aranjam intr-un bol sau punem in legume aceasta crema.

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate folosi branza de vaci, nu foarte uscata sau branza quark

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ricotta cu arahide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval