Crema de ciocolata Raffaello

de La Ancuta in Dulciuri, 16 Ian 2013 | 5262 vizualizari

 

A trecut ceva vreme de cand am vazut aceasta crema la Miha si mi-am tot propus sa o incerc si eu. Uite ca i-a venit vremea, ca tot mai aveam o cutie de lapte condensat. Este o crema care se face rapid si e buna, buna. O sa va tot lingeti degetele in timp ce o faceti :). Eu am folosit o parte din crema pentru un desert, pe care o sa vi-l prezint zilele urmatoare.

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata alba
  • 200 g unt
  • 1 cutie lapte condensat (380 g)
  • 70 g nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ciocolata Raffaello:

Punem untul intr-un vas la topit, la foc mic. Adaugam apoi ciocolata alba rupta bucatele si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam si laptele condensat si dam de pe foc. Adaugam nuca de cocos si amestecam pana se omogenizeaza bine.

Lasam crema sa se raceasca apoi o punem in borcane si o dam la frigider. Dupa ce sta la frigider ea se va ingrosa considerabil.

Asta e tot! Simplu si bun!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tort Alb Negru (sau Tort Aniversar)