Crema de cacao pentru foi de napolitane

de axa99 in Prajituri, 18 Noi 2009 | 17027 vizualizari

Crema de cacao pentru foi de napolitane

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 2 oua
  • 1 paghet unt
  • 50 g cacao        
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de cacao pentru foi de napolitane:

       Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaoa. Toate se fierb la tort incet pana se ingroasa.Se pune firbinte intre foi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cacao pentru foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

liana_geicu 1

18.11.2009, 20:54

si mama mea face o prajitura cu foi de napolitana cu aceasta crema, dar mai are ceva in plus, chiar o s-o rog sa o posteze. e foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata si lamaie