Crema de branza cu verdeata

de Edu in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2015 | 4178 vizualizari

 

o alternativa sanatoasa la cremele de branza din comert

 

INGREDIENTE

  • Branza de vaci - 500 gr
  • Unt - 200 gr
  • verdeata (dupa preferinte,marar sau patrunjel)
  • o ceapa mica
  • un praf de sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu verdeata:

Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate  cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine  pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a compozitiei.Peste aceasta compozitie vom adauga o ceapa mica ,fin taiata ,precum si verdeata (cantitativ dupa preferinte).Daca branza este f uscata putem adauga cateva linguri de lapte pentru a obtine o consistenta cremoasa.La urma potrivim de sare si cam asta e tot.Merge f bine cu o felie de paine prajitaPofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza