Crema de branza, cu sunculita si ardei rosu

de retetele_tinei in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2015 | 2681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g ricotta
  • 200g sunculita afumata de casa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza, cu sunculita si ardei rosu:

Sunculita se pune la fiert pana cand trece testul furculitei. Dupa ce e fiarta, se scoate din apa si se lasa la racit. Rece, se taie marunt.

Jumatate de ardei se taie marunt si s epune peste sunca.

Peste sunca si ardei, se pune ricotta, iar la sfarsit, adaugati piper si o idee de sare  in cazul in care sunca nu e foarte sarata).

Amestecati bine toate ingredientele.

Se poate servii imediat sau se poate lasa la rece, acoperita.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza, cu sunculita si ardei rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat