Crema de branza cu leurda

de BuburuzaBubu in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 5902 vizualizari

 

Fiindca tot este sezon de leurda va mai propun o reteta aperitiv

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • o legatura de leurda
  • o lingurita rasa de boia dulce
  • sare,piper
  • masline negre
  • 100 gr de branza de oaie
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu leurda:

Intr-un bol punem 200 gr branza proaspata de vaci,o legatura de leurda,tocata fin,o lingurita rasa de boia dulce,sare si piper,amestecam.

Tocam cateva masline negre(cca 2 linguri),100 gr de branza de oaie care am dat-o prin razatoare( sau sfarmata cu furculita),adugam totul in bol.Peste crema se mai pun 3 linguri  ulei de masline,amestecam bine si daca mai este nevoie condimentam cu sare si piper.Se serveşte cu felii  baghetă.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon afumat