Crema de branza cu chimen

de lira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 4814 vizualizari

 

O reteta usoara care merge perfect cand vrei sa ai ceva de uns pe paine

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de burduf
  • 100 g unt
  • 3 linguri de smantana
  • seminte de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu chimen:

Branza se amesteca impreuna cu smantana intr-un bol.

Untul, la temperatura camerei, se amesteca cu o lingura pana devine spumos si se adauga peste branza.

La sfarsit adaugam chimen dupa gust. Eu am pus chimen seminte, cine doreste poate sa il macine in masina de cafea.

Sarea nu a mai fost nevoie pentru ca branza era suficient de sarata.

Se serveste pe feliute de paine prajita, eu am servit pe rondele de bake-rolls

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza