Creier de porc cu ceapa si ou

de trifadalia in Porc, 5 Aug 2018 | 3667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr creier de porc
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc oua
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier de porc cu ceapa si ou:

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet. Se strecoara; iar cand este rece se taie felii. 

Cepa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana sticleste, apoi se adauga boiaua si creierul peste, amestecand incet. Se lasa pe foc 10 minute, apoi se sparge peste el ouale batute bine cu fruculita. Se asezoneaza de sare si de piper dupa gust. 

TIPS-URI

1

creierul ca si aliment se altereaza mai repede decat orice alta carne, asa ca el trebuie gatit cat mai repede dupa ce se cumpara

2

are un continut mai mare de apa decat carnea si de aceea se altereaza foarte usor

3

este foarte bogat in fier, de aceea este indicat persoanelor care sufera de anemie

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier de porc cu ceapa si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Ina 1

07.08.2018, 23:31

Incerc sa-mi imaginez gustul, chiar daca imaginea nu-i tocmai imbietoare . Cred ca as incerca

Ksenya 1

08.08.2018, 10:01

si eu sunt de acord cu Ina. Sunt convinsa ca aranjand altfeli in farfurie la ce ingrediente contine ,sunt sigura ca este foarte bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu piept de porc afumat