Cream cheese tart

de Julie in Prajituri, 28 Ian 2011 | 5930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 125 g unt,
  • 100 g zahar pudra,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 linguri lapte,
  • un praf de sare,
  • 250 g faina,
  • coaja rasa de lamaie
  • Crema:
  • 2 oua,
  • 2 albusuri,
  • 5-6 linguri zahar,
  • 150 g smantana ,
  • 150 g branza proaspata,
  • 1 lingura gris,
  • coaja rasa de lamaie,
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cream cheese tart:

O tarta dulce, cu umplutura de branza si smantana ,avand la baza aluatul crocant ,atat de versatil ,pe care eu il folosesc mereu. Rezultatul este uimitor de fiecare data. ;)

Pentru blat:  se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie si la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pana este gata si umplutura.

Se bat usor ouale cu zaharul ,coaja de lamaie si esenta de vanilie. Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina ,apoi se intinde aluatul de tarta, imbracand si marginile tavii. Se inteapa din loc in loc , apoi se toarna crema de branza.  Tarta se coace in cuptorul deja incins ,pentru aprox. 25-30 minute. Se taie dupa ce se raceste bine.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cream cheese tart" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza dulce de vaci