Crap la punga Maggi

de Bucataras Medi in Peste, 1 Oct 2012 | 9057 vizualizari

 

Cine intreba de peste?...hmm...parca Cristi!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de crap
  • 2 pungi maggi
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • sos de soia
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la punga Maggi:

Se face un sos din sare, piper, usturoi zdrobit, ulei de masline, zeama de lamaie si sos de soia. Cu aceast sos  se unge bine fiecare bucata de peste. In fiecare punga punem cate 3 bucati de peste. Cum a mai ramas sos l-am impartit in cele doua pungi. Inchidem pungile la gura ,facem cateva gauri cu ajutorul unei scobitori si apoi asezam pungile pe gratarul unui vas in care am pus o cana cu apa. Dam la cuptor si tinem pana cand pestele este bine facut si rumen. Desfacem cu grija pungile .

Servim cald alaturi de o garnitura(eu am ales cus-cus cu legume) si un pahar cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la punga Maggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Rocsi 1

02.10.2012, 11:17

Imi place cum arata

Sim0na 1

02.10.2012, 12:31

Si eu vreau peste!!!! Tare mult ne place si noua facut la punga..

Sandie 1

27.10.2012, 16:10

Se poate face si cu altfel de peste?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor