Crap la cuptor cu creveti

de MVMih in Crap / Caras, 19 Apr 2011 | 5904 vizualizari

 

Am promis ceva cu peste de Sarbatoarea Floriilor....iata ce a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de crap mare de Dunare
  • 20-30 creveti
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 usturoi verde
  • 2-3 lingurite paste de tomate Cirio
  • un pumnisor boabe de piper
  • o lingura boabe de mustar
  • putin putin rozmarin
  • hrean
  • 1-2 frunze de dafin
  • lamaie
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 1 lingurita de delikat
  • patrunjel verde
  • putin busuioc uscat
  • ulei de masline
  • 1-2 pahare micute de apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu creveti:

Se spala bucatile de peste si se zvanta...la fel si crevetii.

Punem pestele intr-un vas termorezistent, peste care adaugam usturoiul verde taiat in bucatele medii, firul de ceapa verde intreg, boabele de piper, boabele de mustar, frunzele de dafin, hreanul dat prin razatoare, lamaia stoarsa...busuiocul, mai putin crevetii si patrunjelul verde.

Am pus pestele cu coastele in sus la cuptor la foc mediu-mic pe un gratar mai de sus cam 30 de minute, apoi am intors pestele cu pielea in sus inca vreo 5 minute si am adaugat pasta de tomate.

Se face acolo un suc mai nene!!!...mmm...in care am adaugat  crevetii. Am mai lasat vreo 5-7 minute, am pus patrunjelul verde dupa care am stins focul si am pus capacul.

Dupa vreo 15 minunte am pus pe farfurie....si mi-a placut mie.

Sper sa va placa si voua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

MVMih 1

05.05.2011, 19:16

medioto59

MVMih 1

05.05.2011, 19:22

Ela...gata s-a terminat cu outzele momentan...si eu am ratat multe din "ospatzo-dezmatzurile" voastre si nu mi-a dat nimeni nici un link

adry88 1

06.05.2011, 15:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crap la tava cu ceapa verde si bacon