De ziua mea, pentru voi, dragi bucatarasi >:D
Curatam pestele de solzi , scoatem matele si branhiile, apoi il portionam rondele.
Spalam bine fiecare medalion , iar daca bucatile sunt prea mari le sectionam pe jumatate. Ungem fiecare bucata de peste cu jumatate din sosul format din ulei , sos de soia , sos Worcester, ghimbir , otet balsamic , piper , zeama de lamiae / helas si boia .
Pestele se aseaza central, intr-o tava pe hartie de copt , lateralele completandu-le cu felii de cartofi si legume congelate ( daca ai proaspete, cu atat mai bine).
Presaram sare si stropim cu ulei , dupa care decoram totul cu felii de usturoi, de lamaie si de rosii. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca. 30 minute la foc potrivit, dupa care indepartam folia , stropim pestele cu restul de sos si bagam iar la cuptor 15 minute, pana se rumeneste.
Bucatarasi, poftiti la masa!!!!! >:D<
P.S. Multumesc pentru idee, mihaelar63! :-*