Crap crocant-picant cu garam marsala

de mihaelar63 in Crap / Caras, 21 Apr 2018 | 4573 vizualizari

COMENTARII (24)

Rocsi 1

21.04.2018, 21:00

Ce crusta faina i-ai facut!

vasimur 1

21.04.2018, 21:01

Lau 1

21.04.2018, 21:12

Ce bine arata

Bucataras Diana 1

21.04.2018, 21:12

Rahela Velicu 1

21.04.2018, 21:39

RODIMUR 1

21.04.2018, 21:44

O mâncare deosebită!

Valclaudia 1

21.04.2018, 21:59

iooooi, ce pofta mi-ai facut!

MotanLaOale 1

21.04.2018, 22:17

bun bun

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:49

Rocsi turmericul si garam marsala au contribuit la culoarea frumoasa

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:50

Ma bucur Motane ca-ti este pe plac

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:50

Claudito nu-i bai . Mai am ceva crap

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:51

Rodica , mi-am facut ceva curaj sa folosesc condimente ,, necunoscute '' si nu regret

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:51

Mimi

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:53

Lau draga , multumesc . Mereu ma gandesc cum te descurci dcand vezi cate ceva ce-ti place

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:53

Vasimur

mihaelar63 1

22.04.2018, 00:53

Diana

miki_a 1

22.04.2018, 07:00

Ce interesant! Sigur marinarea în iaurt și condimentele au schimbat radical gustul peștelui! Felicitări, Mihaela!

dantes 1

22.04.2018, 09:15

Interesant!

mirela0911 1

22.04.2018, 10:09

Ce bunatate o fi fost!

-Licurici- 1

23.04.2018, 11:08

Ce-mi place crapul!

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:14

Multumesc , Miki . Asa am gandit si eu cand am marinat pestele in iaurt

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:14

Dantes , stiu ca tu esti pescar . Ar trebui sa postezi cand prepari peste

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:15

Licurici -este normal . are carnea buna si dulce . Si nu in ultimul rand avem posibilitatea de a-l servi proaspat pescuit .

mihaelar63 1

27.04.2018, 13:16

Mirela ... am amintiri cu peste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap ca-n Delta