covrigi cu mac

de adry88 in Piine, 27 Feb 2013 | 3784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingura sare
  • 100 ml lapte
  • 200 ml apa minerala
  • 100 g margarina
  • mac
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA covrigi cu mac:

Faina cernuta o amestecam cu sarea, zaharul si drojdia, facem o gaura in mijloc, adaugam laptele caldut, margarina si incepem sa framantam adaugand treptat apa la temperatura camerei. Framantam un aluat elastic si nelipicios, acoperim si lasam la dospit cca 20 minute.

Impartim coca in bucati egale, bucatile le facem sul, luam 2 suluri si le impletim

Aseazam in tava tapetata cu hartie de copt,

Le ungem cu lapte(sau cu ou)deasupra presaram mac si susan si dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "covrigi cu mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brezel - covrigi nemtesti