Covrigi cu cascaval

de divainbucatarie in Piine, 9 Noi 2010 | 9693 vizualizari

 

Acesti covrigi cu cascaval se potrivesc foarte bine la micul dejun langa o cana de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina (adaugam cat e nevoie);
  • 100 g piure de cartofi
  • 50 g unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 20 g drojdie de bere
  • 100 g cascaval ras
  • 1 galbenus
  • 2 linguri de lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu cascaval:

Dizolvam drojdia in laptele cald si turnam in faina pe care am amestecat-o cu sare si praf de copt. Incoporam apoi pireul de cartofi. La sfarsit adaugam si untul topit.Framantam si daca e nevoie mai punem lapte sau faina astfel incat sa obtinem un aluat moale care nu se lipeste de maini. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Luam bucatele de aluat si modelam in mana covrigii. Ii punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ii coacem la 200°C aproximativ 20 de minute. Punem cascavalul ras si ii mai lasam inca 5 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]