Covrigi cu cascaval

de divainbucatarie in Piine, 9 Noi 2010 | 9129 vizualizari

 

Acesti covrigi cu cascaval se potrivesc foarte bine la micul dejun langa o cana de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina (adaugam cat e nevoie);
  • 100 g piure de cartofi
  • 50 g unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 20 g drojdie de bere
  • 100 g cascaval ras
  • 1 galbenus
  • 2 linguri de lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu cascaval:

Dizolvam drojdia in laptele cald si turnam in faina pe care am amestecat-o cu sare si praf de copt. Incoporam apoi pireul de cartofi. La sfarsit adaugam si untul topit.Framantam si daca e nevoie mai punem lapte sau faina astfel incat sa obtinem un aluat moale care nu se lipeste de maini. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Luam bucatele de aluat si modelam in mana covrigii. Ii punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ii coacem la 200°C aproximativ 20 de minute. Punem cascavalul ras si ii mai lasam inca 5 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

divainbucatarie 1

09.11.2010, 17:32

cu mare placere va trimit!

Corinuta 1

10.11.2010, 12:18

Daca e-mparteala, am venit si eu! Mie cati imi dai?

divainbucatarie 1

10.11.2010, 18:19

ccred ca mai am 5-6!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigi cu mac si susan