Covrigei cu chimen

de Adele in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2014 | 7126 vizualizari

 

M-am inspirat dupa reteta Claudiei :http://www.bucataras.ro/retete/covrigei-cu-branzeturi-in-si-chimen-63549.html ..
Sunt minunati de buni ..:P

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr de faina.
  • 150 gr telemea rasa.
  • 1 ou.
  • 100 gr unt/margarina.
  • 10 gr sare.
  • chimen.
  • 5 gr drojdie.
  • 50 gr apa calda.
  • 1 ou pentru uns.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu chimen:

Am pus drojdia intr-un pahar cu apa calda si am dizolvat-o,dupa care intr-un vas am amestecat faina cu sare,chimen si branza rasa ,am adaugat oul ,untul taiat bucati si drojdia si am framanta un aluat potrivit.

Din aluat am taiat bucati mici din care am format covrigeii unul cate unul in mana(daca aveti forma o puteti folosi) i-am asezat in tava ,i-am uns cu ou si deasupra am presarat sare.Dupa care i-am dat la cuptor pentru 20 de minute la 200 °.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]