M-am inspirat din reteta Sylviei,in loc de naut eu am pus fasole http://www.bucataras.ro/retete/couscous-cu-legume-60840.html
Ceapa se toaca marunt,iar morcovul rondele si se pun la calit in uleiul de masline,dupa cateva minute se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba.
Dovlecelul zucchini se spala bine se taie in doua si feliute cat mai subtiri(eu l-am lasat cu coaja),prazul se taie rondele si se adauga peste legumele calite,se pune untul,condimentele si apa cat sa acopere.
Cand sunt aproape fierte legumele se pune si fasolea scursa de zeama si clatita sub jet de apa rece.
Se mai lasa cateva minute pana scade putin zeama.
Cous cous-ul se pune intr-o craticioara,se pune apa si se lasa la foc mic sa fiarba(cam 5 minute),se pune oregano si sare si se amesteca des.
In mijlocul farfurieri se pune cous cous-ul,iar pe margine legumele.Pofta buna!
1
se poate servii cu muraturi