Cous-cous cu lapte

de DIANA B in Paste, 6 Noi 2011 | 12628 vizualizari

 

Si asa ceva ne place ... si ma mai scuteste de un alt dulce (sa-mi fie rusine!)

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 100 g cous-cous
  • 5 lg fructoza
  • 10 ml esenta vanilie
  • dulceata/gem/peltea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous cu lapte:

Intr-un vas cu fund dublu se fierbe laptele cu zaharul si cu esenta de vanilie . Dupa cinci minute de fierbere , se adauga cous-cousul , se amesteca usor , se mai lasa pe foc 2-3 minute si se opreste focul . Ptr ca este tot o pasta fainoasa , acesta va absorbi tot laptele . Se toarna fierbinte in boluri umezite , ptr a usura desprinderea de acesta . Se serveste cu orice dulcetica , sau peltea . Eu am preferat un gem de visine dieta... asta e

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Criss 1

11.11.2011, 20:31

Interesant. N-as fi crezut ca se poate face si desert din cus-cus.

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 20:46

place

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:55

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa