Cous cous cu rosii,masline si ceapa

de JustLoveCookin in Mancaruri de post, 26 Noi 2010 | 13322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cous cous
  • 270 ml apa in care am dizolvat un cub knorr de legume
  • cateva rosii cherry
  • 1 ceapa
  • masline
  • 1-2 linguri ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu rosii,masline si ceapa:

Punem la fiert apa in care eu mi-am permis sa pun si un cub knorr.Cand a fiert,punem cous cous-ul si stingem imediat.Amestecam putin si acoperim cu un capac, respectand instructiunile de pe cutie,deci il lasam asa cca 4-5 minute. Intre timp taiem ceapa feliute subtiri,rosiile si maslinele la fel.Le punem intr-un castron si asezonam cu ulei de masline,sare si putin oregano.

Punem uleiul peste cous cous,si punem tigaia din nou pe foc foarte mic.Amestecam 1-2 minute.Luam de pe foc si lasam la racit. Cand s-a racit,amestecam cous cous-ul cu salata,si lasam la rece putin.Este absolut minunat…Va recomand cu caldura sa il incercati.

Cei care nu tin post,pot pune si 1-2 conserve de ton,scurs de ulei sau saramura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu rosii,masline si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu frunza de vita-post