Cous-cous cu cărniţă şi legume - de la 9 luni

de ANCA in Mancare copii, 8 Apr 2009 | 16780 vizualizari

Cous-cous cu cărniţă şi legume - de la 9 luni

 

O mincare delicioasa cu carnita si cous-cous care poate fi servita copiilor de minim 9 luni.

 

INGREDIENTE

  • - morcov, dovlecel, cateva pastai fasole verde, o feliuta de ceapa, telina, pastarnac, ardei gras;
  • - 3 linguri de cous-cous
  • - cateva picaturi de ulei de masline
  • - carne fiarta, de vita sau de pui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous cu cărniţă şi legume - de la 9 luni:

Se fierb legumele(morcov, dovlecel, cateva pastai fasole verde, o feliuta de ceapa, telina, pastarnac, ardei gras).

3 lingurite de cuscus se amesteca cu cateva picaturi de ulei de masline extravirgin folosind o furculita.

Se scot legumele fierte, iar supa rezultata se da in clocot intr-un vas de teflon, se adauga cuscusul, amestecand mereu. Se lasa la foc mic cca 2-3 min, apoi se adauga putin unt si se acopera vasul cateva minute.

Carnea fiarta(pui sau vita) se mixeaza cu legumele, apoi se adauga cuscusul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu cărniţă şi legume - de la 9 luni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu dovlecel