Cotlete de porc cu praz

de Panacris in Porc, 8 Oct 2012 | 3789 vizualizari

 

Un fel doi consistent si de sezon!

 

INGREDIENTE

  • praz 1000 g,
  • ceapa galbena 3 bucati,
  • morcovi 2 bucati,
  • cotlete de porc 8 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspata macinat,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • boia de ardei dulce,
  • cimbru,
  • foaie de dafin,
  • marar proaspat 1 legatura,
  • pasta de ardei,
  • vin alb demisec 200 ml.,
  • apa 250 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu praz:

Ceapa, prazul si morcovii se curata, se toaca marunt, apoi se calesc, cca. 5 minute, la foc mediu, neacoperit in putin ulei si apa. Intre timp, cotletele se asezoneaza de mirodenii si se prajesc la foc rapid, in puitn ulei da masline, pe ambele parti, pana se rumenesc usor. Coteletele rumenite se adauga peste amestecul de legume, se asezoneaza de sare, piper, boia, pasta de ardei, adaugandu-se vinul, foaia de dafin si apa, lasandu-se la fiert, acoperit, la foc mic cca. 25 de minute. La final se adauga mararul tocata marunt. Se serveste fierbinte ca atare sau cu garnitura de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creier de porc pane