Cotlete de porc cu praz

de Panacris in Porc, 8 Oct 2012 | 3633 vizualizari

COMENTARII (15)

kukibella 1

08.10.2012, 18:32

O PORTİE Şİ PENTRU MİNE TE ROG...

Cris2711 1

08.10.2012, 18:33

iarasi papa bun?

Bya Ralu 1

08.10.2012, 18:36

delicios

laura_n 1

08.10.2012, 18:41

vreau si eu

Merisor 1

08.10.2012, 18:42

Ador prazul!
Mama mea pune foarte mult praz in gradina, din pacate anul acesta l-au mancat curcile, drept pentru care i-am spus cand taie cate una sa considere ca face mancare de curca cu praz

alldaycooking 1

08.10.2012, 18:46

numai bune pentru cina!

Panacris 1

08.10.2012, 18:46

Meri, haioasa mai esti

laura_n 1

08.10.2012, 18:47

Merisor

Merisor 1

08.10.2012, 18:57

Serios asa s-a intamplat, sotul meu s-a amuzat copios cand a vazut prazul secerat de curci

MotanLaOale 1

08.10.2012, 19:13

AnyCostescu 1

08.10.2012, 19:15

bune bune...

Rocsi 1

08.10.2012, 19:23

Ma apuca foamea cand vad pozele

adry88 1

08.10.2012, 19:37

apetisant

Lau 1

08.10.2012, 20:41

bun

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de purcel