Cotlet de porc in crusta de mustar si fulgi de porumb

de Dea_Dea in Porc, 17 Iul 2013 | 3299 vizualizari

 

Am ales cotletul de porc pentru ca se face repede!

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de cotlet de porc
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 gr fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in crusta de mustar si fulgi de porumb:

Feliile de cotlet se bat cu ciocanul de snitele.

In castron se pune mustarul, sarea, piperul si boiaua si se amesteca.

Fulgii de porumb se sfarama cu blender-ul.

Se ung feliile de carne cu mustar, se dau prin fulgi si se pun la rumenit in uleiul incins.

 

 

TIPS-URI

1

Fulgii de porumb se pot inlocui cu pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in crusta de mustar si fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Constelatialeu 1

17.07.2013, 17:34

Ce foame am si nu gateste nimeni in casa asta...

MotanLaOale 1

17.07.2013, 20:22

Rocsi 1

17.07.2013, 21:17

Bun bun!!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cotlete cu sos de rosii si masline