Cotlet de porc cu sos de zucchini

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2013 | 4210 vizualizari

 

Daca tot am avut zucchini si cotlet am zis sa le combin cumva :)

 

INGREDIENTE

  • 2 felii cotlet de porc
  • un zucchini
  • 3 linguri iaurt
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de zucchini:

Zucchini se curata de coaja , se taie cubulete si se pune la fiert cu apa , cam 15 min.

Se scoate si se lasa la scurs si la racit.

Cotletele de porc se bat si se condimenteaza cu sare si piper.Se pun in wok la rumenit.

Zucchini se piseaza cu furculita , ceapa rosie se taie rondele, se amesteca, se adauga iaurtul, se condimenteaza cu sare .

TIPS-URI

1

Se poate folosi dovlecel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de rodie