Cotlet de porc cu miere si mustar

de stefy_a in Porc, 22 Mar 2017 | 5056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 fleici cotlet de porc fara os
  • 2 linguri mustar clasic
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 lingurite miere
  • 50 ml vin alb
  • 2 linguri boabe de mustar
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu miere si mustar:

Fleicile de carne se spala, se sterg cu un prosop de hartie si se condimenteaza cu sare si piper pe fiecare parte.
Se pregateste un sos din miere, sosul de soia, mustar si boabele de mustar si cu ele, cu ajutorul unei pensule, se unge, pe ambele parti, fiecare felie de carne. Se lasa carnea la frigider 3-4 ore.
Intr-o tava (vas yenna folosesc eu de obicei), unsa cu ulei, se asaza feliile de cotlet, se adauga cateii de usturoi (curatati de coaja, spalati si feliati), vinul (trebuie sa acopere carnea) si se da la cuptor la 200 de grade C, circa 60 de minute.
Carnea se intoarce la jumatatea timpului si se lasa la cuptor pana cand e gata si sosul a scazut.

Mai multe retete gasiti pe: http://www.stefyharnicutza.ro/

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu miere si mustar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu capere