Cosulete din carne cu ou ochi

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 11 Oct 2014 | 3960 vizualizari

 

Mi-a atras atentia aceasta reteta intr-o revista si am adaptat-o dupa gustul meu. E usor de preparat, de efect si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata foarte fin
  • 2 oua
  • un paharel de apa minerala
  • sare
  • condimente
  • 3 felii de paine inmuiate in lapte
  • un varf de lingurita cu bicarbonat de sodiu
  • patrunjel tocat
  • 2 cepe calite in unt
  • oua in functie de cate cosulete doriti sa pregatiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete din carne cu ou ochi:

Se amesteca carnea cu toate ingredientele (cele doua oua, apa minerala, sarea, condimentele, patrunjelul, bicarbonatul, painea inmuiata in lapte) si se lasa putin sa se amestece aromele (cam 15-20 minute). Se pune hartie de copt intr-o tava si se formeaza cu lingura cosulete in care le vom face gauri in centru si punem cate un ou crud. Se introduc in cuptorul incins pana capata o nuanta aurie si sunt coapte (30-40 minute).

Se servesc caldute alaturi de salata si alte garnituri.

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Se poate pune deasupra oului cate o feliuta de cascaval sau parmezan razuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din carne cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata pe varza la cuptor in vas de lut