Cosulete de rosii cu ton

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2013 | 2876 vizualizari

 

Pentru ca mi-a mai ramas salata, am umplut si rosii...

 

INGREDIENTE

  • salata de ton: ton, ceapa, morcov, sare, piper, zeama de lamaie, ulei de masline
  • rosii
  • coaja de lamaie
  • chimen, maghiran
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de rosii cu ton:

Salata am preparat-o din ingredientele de mai sus. 

Rosiile le-am taiat la ambele capete, le-am scos semintele, le-am pus la scurs. 

Cand s-a scurs zeama, le-am umplut cu salata. Din felii de lamai am decupat pulpa si din coji am facut tortite. 

Rosiile le-am asezat pe seminte de chimen si magheran uscat. 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de rosii cu ton" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

Valclaudia 1

26.07.2013, 22:31

ia te uita, .... ce cosulete dragalase vad aici... (de bune, nu mai vorbesc!)

alilianaa 1

27.07.2013, 08:04

Multumesc Simona, Bya, Lucy, Rocsi, Claudia

alilianaa 1

27.07.2013, 08:04

Multumesc Ianculubita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan