Pe cat de lung e titlul pe atat de scurt este timpul de preparare al retetei :)))
Reteta apartine bucatareselor vesele carora le multumesc pentru aceasta deliciosenie:P
Cosulete:
Rupem ciocolata bucatele si o punem intr-o punga.
Scufundam punga in apa calda pana cand se topeste bine toata ciocolata.
Cu o pensula luam din ciocolata topita si ungem formele de briose pe interior, dam formele la frigider pentru 15 minute pana cand se intareste ciocolata apoi le scoatem si le mai punem inca un strat de ciocolata.
Le dam iar la frigider si le lasam pana cand ciocolata se intareste bine.(eu le-am dat pentru 15-20 de minute la congelator apoi le-am lasat in frigider)
Dupa ce s-a intarit ciocolata indepartam cu grija formele de silicon/hartiutele.
Crema:
Punem intr-un vas zaharul pudra, zaharul vanilat si mascarponele rece si mixam la viteza mica pentru cateva minute.
Adaugam esenta de vanilie si nuca de cocos treptat si amestecam pana la omogenizare.
Umplem cosuletele de ciocolata cu crema obtinuta si le ornam cu fructe de padure sau cu orice alte fructe va plac.