Cosulete cu spanac si branza

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2016 | 4200 vizualizari

 

Minunate pentru pachet.

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat congelat
  • 250 g spanac congelat
  • 100 g branza Edamer
  • 100 g telemea de vaca
  • 3 oua
  • un cub de unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu spanac si branza:

Lasam aluatul sa se decongeleze.Tocam rondelele de spanac congelat si le punem pe foc impreuna cu  untul.Lasam pe foc pana scade tot lichidul. Batem ouale si le amestecam cu telemeaua si branza Edamer rase. Adaugam si spanacul calit.

Taiem patratele din aluatul decongelat. Asezam fiecare bucata de aluat in formele tavii de briose. Peste aluat presaram putina branza Edamer rasa, apoi compozitia de spanac si branza.

Mi-a ramas o bucatica de aluat pe care am taiat-o fasii. Peste fiecare cosulet umplut cu spanac am asezat cate o fasie de aluat.

Introducem tava in cuptorul preincalzit pana se rumeneste foietajul,iar umplutura se coace.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Dulciuri cu Georgiana 1

22.04.2016, 08:25

Multumesc !

CameliaR 1

12.05.2016, 11:35

Ce cosulete minunate! Super delicioasa si umplutura!

Dulciuri cu Georgiana 1

12.05.2016, 12:59

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sigara Borek