Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai puțin plăcute, darrr mi-am revenit ;) Panacris sau dacă vreți Duracell și-a schimbat acumulatoriii ;) Spor și poftă bună;) P.S. Am fost ”apostrofată” de Zmeișorii că nu prea :D, le-am mai făcut mâncare de vreo săptămână, așa că m-am pus la treabăăă ;)
Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat în frigider. Se întinde pe planșeta de lucru presarată cu făina, se taie cu rola de prăjituri sau cuțitul în dreptunghiuri, apoi se așează în forme de brioșe. Se păstrează cca. 6 dreptunghiuri pentru a se putea obține tortițele coșulețelor.
Brânza de vaci se amestecă energic cu cele două ouă, zahărul brun, până ce se omogenizează.
Crema de brânză se așează în cuburile formate din foietaj.
Cireșele se dezosează și se așează peste crema de brânză.
Cuiburile se acoperă cu tortițe, se ung cu gălbenuș de ou, se presară puțin zahăr brun și se asezonează cu condimente pentru prăjituri de la Kotany.
Coșulețele se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 40 de minute la 200 grade. Simplu aromat și gustos.
Spor și poftă bună!