Avem nevoie de un pahar mai mare si unul mai mic.
Decupam din cele 3 felii de paine, 6 cerculete cu paharul mare, apoi cu un pahar mai mic decupam mijlocul a 3 feliute de paine rotunde.
Punem o tigaie de teflon la incins(fara ulei in ea), apoi punem feliutele de paine sa se rumeneasca usor, atat pe o parte cat si pe cealalta.
Dupa ce s-au rumenit, asezam pe o farfurie cele 3 feliute rotunde de paine.
Feliutele cu mijlocul gol le ungem pe o parte cu crema de branza, le punem peste feliutele rotude si apasam usor pentru a se "lipii".
Procedand astfel "cosuletele" noastre sunt gata.
Umplem apoi mijlocul "cosuletelor" cu branzica cu smantana, si asezam deasupra cate o frunza de patrujel verde.
Ardeiul spalat il taiem in 4 si decupam cu o forma rotuda 15 cerculete.
Cerculete astfel obtinute se aseaza pe marginea fiecarui "cosulet".