Quesadilla este un sandwich de origine mexicană, din câte știu eu;)
Nu mai contează e tare bun și la îndemâna oricui, mai ales că poți folosi ingrediente, rămase stinghere prin frigider (resturi de friptură, legume și brânzeturi!)
Spor și poftă bună!
Carnea de pui se taie bucățele, se pune într-un bol, se adaugă uleiul de măsline, condimentele, se masează apoi se pun la prăjit într-o tigaie și se lasă la gătit până ce se pătrunde bine și rumenește.
În altă tigaie se pun la călit ardeii și ceapa verde curățată și mărunțită, până ce devine translucidă.
Apoi se adaugă și bucățelele de bacon și pui, se amestecă ușor și se lasă la gătit cca. 10 minute le foc mic.
Foaia de tortilla se pune la încălzit într-o tigaie non aderentă cu un strop de ulei de măsline, apoi pe jumătate din foaie se pun 2 -3 linguri de umplutură, mozzarella rasă și sos de roșii, apoi se îndoaie jumătatea liberă, se presară și se lasă la gătit ep fiecare parte cca. 3-4 minute.
Se servește imediat, fierbinte, ca atare sau cu adaos de sos/salată.
Spor și poftă bună!