Coşuleţe aperitiv

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 8072 vizualizari

 

Cred ca este o idee foarte bună de aperitiv şi arată foarte bine pe platou.Bine,că ar fi trebuit să fie cu aluat de foietaj,dar în graba mare am luat foi de placintă.Au fost bune şi aşa ,doar cam fragile.

 

INGREDIENTE

  • Cateva foi de placinta
  • Cateva felii de bacon
  • Mozzarella
  • Morcov fiert
  • Carnat chorizo
  • Piept de pui
  • Ardei rosu
  • Rosii cherry
  • Ulei pentru uns foile
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coşuleţe aperitiv:

Asta am folosit eu pentru umplutura,dar se pot umple cu orice aveti la îndemâna.

Am folosit tava de briose.

Am uns formele cu ulei.

Am pus in fiecare forma foi de placinta sub forma de cosulet.

Foile le-am uns cu ulei.

Am pus în fiecare cosulet o felie de bacon,mozzarella,morcov fiert,ardei rosu si rosii cherry.

Am pus tava la cuptor,foarte putin,doar cat s-au rumenit putin.

Am mai pus carnaţi chorizo si piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coşuleţe aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

diaconta 1

08.01.2013, 20:36

Ruxy,multumesc mult scumpa mea
mi-e dor de tine,sper ca esti doar ocupata cu treburi mai importante decat bucatarasul

diaconta 1

08.01.2013, 20:37

Camelia multumesc

ryta 1

08.03.2014, 07:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de somon