Cosul de Paste pentru Bucataras

de aziz in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2011 | 4847 vizualizari

 

Dedic acest cosulet tuturor celor de aici urindu-va Paste fericit si linistit!

 

INGREDIENTE

  • oua
  • coji de ceapa rosii si galbene
  • frunze patrunjel
  • hirtie creponata
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosul de Paste pentru Bucataras:

se spala ouale cu un burete de bucatarie cu detergent de vase.

se pun la fiert apoi cojile de ceapa se pun la fiert pina obtinem o tinctura de ceapa adica o solutie foarte concentrata apoi scufundam ouale legate in ciorap lycra cu sau fara frunze de patrunjel .

cele in hirtie creponata se unda mai intii cu otet fierbinte ,cald sa nu va ardeti lasam hirtia pina se usuca apoi cu un prosopel inmuiat in ulei stergem outele pt a avea luciu.

asa gatite de sarbatoare le punem in cos linga cozonaci frumosi care ne vor bucura privirile si sufletul si ne induc spiritul aceste sarbatori minunate.Paste fericit Bucataras!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosul de Paste pentru Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua rosii cu model