Costite afumate cu bere, la cuptor

de -Licurici- in Porc, 7 Noi 2016 | 7250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g costita afumata;
  • un morcov mare;
  • un ardei gogosar;
  • un ardei bulgaresc;
  • o ceapa;
  • o capatana de usturoi;
  • 3 rosii;
  • un pahar cu bere neagra;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite afumate cu bere, la cuptor:

  • Legumele se spala, apoi se toaca: morcovii si ardeiul bulgaresc rondele, ceapa julienne, gogosarul bastonase, rosiile cubulete, iar usturoiul se curata si se zdrobeste cu lama unui cutit.
  • Costita se taie in bucati mai mici.
  • Intr-un vas termorezistent, se pun legumele si costita, se adauga sare, piper si un pahar de apa, apoi se baga la cuptor.
  • Dupa 35 min, se scoate si se adauga un pahar cu bere.
  • Se mai lasa 45 mine la cuptor.
  • La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
  • Se serveste cu piure de cartofi.
  • Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate cu bere, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu salvie si cartofi, la cuptor