Amestecam uleiul cu mierea si sosul sweet chilli. Spalam carnea si o asezam in acest amestec intorcand pe ambele parti, acoperim cu folie alimentara si lasam cam 15 minute la odihna.
Punem intr-o tigaie carnea si marinada, adaugam usturoiul taiat maruntel, condimentele pentru carne si saram si piperam.
Acoperim totul cu apa si asezam pe foc tigaia cu capac. Lasam sa fiarba , adaugand din cand in cand apa pana carnea devine tandra.
Lasam sa scada tot lichidul si carnea sa inceapa sa se rumeneasca in tigaie, intoarcem din cand in cand. Atentie la foc sa nu se arda mierea care va forma un sos gros in tigaie.
Cand carnita este bine rumenita si glasata cu sosul de miere este gata, taiam o ceapa rosie si ardeiul iute si asezam deasupra, amestecam putin in tigaie acoperim cateva minute.
Servim cu garnituri dupa plac. Noi am avut alaturi spaghete cu legume.
Pofta buna!