"Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat

de Tabita _ in Dulciuri, 11 Apr 2013 | 16566 vizualizari

 

Un desert simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • cateva linguri gem de capsuni
  • rahat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat:

Se scoate aluatul din frigider, se lasa putin sa se dezghete si se taie 6 dreptunghiuri.

Se lasa un spatiu in mijlocul aluatului unde se pune umplutura, iar pe margini se fac taieturi.

Se aseaza umplutura pe mijloc si se impleteste "cosita".

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 - 20 de minute.

Se servesc reci.

 

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cosite" din aluat de foietaj cu gem si rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos de post