Coronita de ciocolata cu crema de branza

de ianculubita in Prajituri, 10 Mar 2011 | 3358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g prune uscate fara samburi
  • 60g unt
  • 5linguri zahar
  • 2oua
  • 5linguri faina
  • 2linguri cacao
  • 200g crema de branza din comert
  • 1lingura zahar pudra
  • sare
  • esenta de vanilie
  • 2-3linguri cu lapte daca e nevoie
  • 1praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de ciocolata cu crema de branza:

Faci un piure de fructe;freci untul cu zahar,sare,vanilie,oua,adaugi prunele si faina amestecata cu praful de copt si cacao;rastorni in forma de guguluf,unsa si tapetata cu faina si dai la cuptor la foc moderat 30min;dupa ce s-a copt,lasi in forma sa se raceasca,apoi o scoti si cu ajutorul posului,pui deasupra crema facuta din branza,zahar si vanilie;peste branza pudrezi cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de ciocolata cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Harisi