Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta. Lasam 10 minute la dospit. In vasul masinii de paine (sau intr-un castron daca framantam manual) punem faina, sarea si uleiul. Adaugam maiaua si restul de apa si framantam un aluat potrivit de tare, care se lasa la dospit jumatate de ora.
Pieptul de pui se toaca, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.
Aluatul se intinde intr-o tava (de tarta, am pus eu) unsa cu ulei. Se ridica putin aluatul si pe marginea tavii. Se aseaza umplutura pe margine, formand un inel.
Se acopera cu felii subtiri de mozzarella. Mijlocul se cresteaza cu un cutit sau cu o rola de taiat aluatul, in forma de stea, formand 8 triunghiuri. Fiecare triunghi se trage apoi peste carne, lipind varful de marginea aluatului. Galbenusul il "desfacem" in putin lapte, apoi ungem coronita cu o pensula. Presaram cu susan.
Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste, in jur de jumatate de ora, depinde de cuptorul fiecaruia.