Impartim faina in doua castroane la fel procedam si cu celelalte ingrediente.Toate la impartim in doua mai putin cacaua.Aluatul alb il framantam 20 minute apoi il lasam la dospit.In cealalta parte adaugam 2 linguri de cacao framantam 20 minute si lasam la dospit(eu am avut ajutor am framantat aluatul alb si maro in acelasi timp impreuna cu fetita mea ).
Dupa ce au dospit intindem pe masa aluatul cu cacao aproximativ cat o tava iar aluatul alb intins il punem deasupra celui cu cacao.Taiem o fasie lata de aluat pe lung iar apoi taiem patrate pe care le intindem cu mana sau sucitorul le umplem dupa preferinta apoi rulam .Punem cornurile intr-o tavasi lasam sa mai creasca putin.
Dupa aceea punem tava la cuptorul preincalzit pt 15 - 20 minute depinde de cuptorul fiecaruia.Intre timp preparam siropul:punem apa cu zaharul la fiert pana se topeste acesta si adaugam esenta. Dupa ce cornurile sau copt calde fiind le trecem prin siropul fierbinte,presaram nuca de cocos si servim.